Skip to main content

Ouderlingen

Een belangrijk onderdeel van onze gemeente is de zorg en aandacht die we aan elkaar kunnen geven. Een taak van alle gemeenteleden onderling, maar zeker voor de wijkouderlingen die in hun eigen wijk de zorg voor gemeenteleden dragen, met name als er situaties zijn, die extra aandacht vragen. Een boeiende taak, om zo een stukje op te lopen met mensen, die allemaal verschillend zijn en ieder hun eigen levensgeschiedenis hebben.

Hierbij wordt de wijkouderling bijgestaan door de wijkhoofden en de contactpersonen. De contactpersonen bezoeken ouderen, of anderen die wat extra aandacht kunnen gebruiken.

 • Henk Vriend

  Wijk west-binnen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Dick Norde

  Wijk zuid-buiten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Corry Peters

  Wijk noord-binnen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Vacant

  wijk noord-buiten  

Wijkindeling

Jeugdouderling

Een jeugdouderling heeft hart voor jeugd en kerk. Voor ons is jeugdouderling Judith Braam een schakel tussen het jeugdwerk en de kerkenraad. Hierdoor blijven de generaties in de kerk met elkaar in contact. De jeugdouderling draagt eraan bij dat jongeren betrokken blijven bij het kerkenwerk. Het werk van de jeugdouderling noemen we ook wel jeugd- en jongerenpastoraat. De definitie daarvan luidt: het samen met jeugd en jongvolwassenen zoeken naar eigen wegen om in hun situatie het evangelie te verstaan en daaruit te leven.

Het komende seizoen zetten we in op intergenerationeel vieren. Diensten organiseren die mensen van alle leeftijden aanspreken en inspireren. De gezinsdiensten en 2.0 diensten zullen steeds meer dit karakter hebben.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.