Skip to main content

Diensten meevieren

Als je met anderen je geloof en twijfel wilt delen ben je van harte welkom in onze erediensten in de Dorpskerk. De diensten beginnen om 10:00 uur. Bij de ingang onder de toren heet een van ons u welkom en krijgt u de zondagsbrief en het liedboek aangereikt.

Kindernevendienst, tienerdienst en oppas

In al onze ochtenddiensten is er kindernevendienst en oppas voor de allerkleinsten. De kleinsten kun je voor de dienst naar de speciaal ingerichte ruimte in ons bijgebouw De Voorde brengen. Dit vind je achter de kerk. De kinderen in de basisschoolleeftijd gaan na het ‘gebed bij de opening van de Schriften’ naar hun nevendienst. Alle kinderen komen tijdens de inzameling van de gaven, de collecte, weer in de kerk.

Eén zondag per maand is er tienerdienst voor jongeren van 10 tot 18 jaar. Deze groep gaat aan het begin van de dienst al naar de eigen ruimte in De Voorde. Zij behandelen thema's passende bij hun leeftijd en belevingswereld.

Contactpersonen:
Kinderoppas: Carolien Brouwer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Kindernevendienst: Marriëtte de Lange Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tienerdienst: Martine Berenpas Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Koffiedrinken en maandelijkse maaltijd

Iedere zondag kun je na de dienst koffiedrinken in de Achterhoek van onze kerk. Een mooi moment om elkaar te spreken en beter te leren kennen.

Daarnaast is er elke eerste zondag van de maand een eenvoudige lunch in De Voorde.

Weeksluiting in de Wehmehof

Elke week worden op vrijdagavond in de Wehmehof korte weeksluitingen gehouden. De weeksluiting begint om 19.00 uur en de voorgangers komen uit de kerken in Vorden en Wichmond.

Er is een autodienst voor mensen die niet op het Wehmepark wonen.
Coördinator van de autorijdienst is Wim Wassink, 0575-470251 
Coördinator weeksluiting Rien Baauw (contact via de scriba).