schilderingen-02.jpg

Diensten meevieren

Als je met anderen je geloof en twijfel wilt delen ben je van harte welkom in onze erediensten in de Dorpskerk. De diensten beginnen om 10:00 uur. Bij de ingang onder de toren heet een van ons u welkom en krijgt u de zondagsbrief en het liedboek aangereikt.

Kindernevendienst en oppas

In al onze ochtenddiensten is er kindernevendienst en oppas voor de allerkleinsten. De kleinsten kun je voor de dienst naar de speciaal ingerichte ruimte in ons bijgebouw De Voorde brengen. Dit vind je achter de kerk. De kinderen in de basisschoolleeftijd gaan na het ‘gebed bij de opening van de Schriften’ naar hun nevendienst. Alle kinderen komen tijdens de inzameling van de gaven, de collecte, weer in de kerk.

Contactpersonen:
Kinderoppas: Rachel Wichers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Kindernevendienst: Christiaan Wichers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Koffiedrinken en maandelijkse maaltijd

Iedere zondag kun je na de dienst koffiedrinken in de Achterhoek van onze kerk. Een mooi moment om elkaar te spreken en beter te leren kennen.

Daarnaast is er elke eerste zondag van de maand een eenvoudige lunch in De Voorde.

Weeksluiting in de Wehmehof

Op vrijdagavond worden op het Wehmepark in de Wehmehof korte weeksluitingen gehouden. De weeksluiting begint om 19.00 uur en de voorgangers komen uit de kerken in Vorden en Wichmond.

Er is een autodienst voor mensen die niet op het Wehmepark wonen.
Coördinator van de autorijdienst is Wim Wassink, 0575-470251 
Coördinator weeksluiting Christien Stokking (contact via de scriba).

Dagelijkswoord.nl
Protestantse Gemeente Vorden

De Protestantse Gemeente Vorden maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland.
Vindplaats van Geloof, Hoop en Liefde.