Skip to main content

Kringen

We komen samen in verschillende verbanden, maar met hetzelfde doel: elkaar te versterken en met elkaar te delen waar we tegen aanlopen in het geloof, het leven, de wereld.

Wegen en paden

Voor mannen en vrouwen zijn er groepen ontstaan als de Hijweg, de Zijweg en het Zijpad. Iedere maand komen ze bij elkaar en bespreken een thema dat daar de deelnemers naar voren is gebracht.

Bronnen van ons geloof

We komen met een kleine groep bij elkaar om de bronnen van ons geloof te onderzoeken. Misschien loop je al langer met de gedachte om belijdenis van je geloof af te leggen. Of heb je daar juist nog kritische vragen over. Graag nodig ik je dan uit om eens een seizoen mee te doen met een nieuwe belijdenisgroep.

We gaan de belangrijkste fundamenten van ons christelijk geloof bespreken. Ook is er volop ruimte voor jullie eigen vragen en opvattingen. Meedoen met deze nieuwe groep betekent niet dat je dus ook belijdenis moet afleggen. Daarin ben je vrij en dat beslis je zelf in de loop van het seizoen. Neem gerust iemand mee. En hoor je misschien al bij de middelbare leeftijd of de ouderen, maar ben je nooit tot belijdenis doen gekomen? Geen punt, je bent van harte welkom. Leeftijd speelt geen rol. De belijdenisdienst vindt in het voorjaar van 2021 plaats.