orgel-01.jpg

Nieuws

Maatregelen in verband met Covid 19

Routekaart Corona

Coronamaatregelen in de Protestantse Gemeente Vorden

bijgewerkt tot en met  6 juni 2021

Maatregelen Coronacrisis

De lockdown heeft gevolgen voor ons gemeente en onze kerkdiensten. De stand van zaken is nu: Op zondag 6 juni mogen er 30 gemeenteleden in de dienst aanwezig zijn, met alle regels en voorschriften die nog gelden. U kunt zich tot vrijddag 20:00 uur aanmelden bij de scriba. Met ingang van 13 juni mogen er 60 mensen aanwezig zijn in de dienst.
* Van te voren aanmelden blijft  noodzakelijk en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 17787267 vóór vrijdag 19.00 uur
* Voor elke dienst vragen wij u zich opnieuw aan te melden zodat zoveel mogelijk mensen de kerkdienst (om de beurt) kunnen meemaken;
* Via de toreningang komen we de kerk in, waar u ontvangen wordt en gekeken of u zich heeft aangemeld;
* U draagt tijdens het lopen een mondkapje;
* Samenzang kan helaas nog niet;
* Op aanwijzingen van de koster verlaat u de kerk.

Zodra er meer ruimte komt leest u dit weer op de Zondagsbrief en ook in het kerkblad.
De kerkdiensten zijn ook via de livestream te volgen.

Behoefte aan een praatje

Heeft u behoefte aan een praatje neem dan contact op met je contactpersoon, wijkouderling of predikant. We maken er graag tijd voor.

ds. Ruben den Hertog 0575 474810 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Corry Peters, wijkouderling Noord-binnen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Henk Vriend, wijkouderling West-binnen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Harry Flamma, wijkouderling Zuid-binnen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tanny Caljouw, wijkouderling Noord-buiten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dick Norde, wijkouderling Zuid-buiten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de scriba van onze gemeente Francien Labeur of de wijkouderling.

Dagelijkswoord.nl
Protestantse Gemeente Vorden

De Protestantse Gemeente Vorden maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland.
Vindplaats van Geloof, Hoop en Liefde.