opschrift.jpg

Nieuws

Maatregelen in verband met Covid 19

Routekaart Corona

Coronamaatregelen in de Protestantse Gemeente Vorden

Bijgewerkt tot en met  zondag 23  januari 2022

Vanaf 23 januari zijn de diensten, tot max. 50 personen weer toegankelijk. Hiervoor dient u zich aan te melden  bij de scriba. Tevens is de dienst ook nog steeds online te volgen. U kunt de dienst live volgen via: 'Diensten' -->'Diensten live meevieren'.

Na de persconferentie op 25 januari 2022, bekijkt de kerkenraad de situatie opnieuw.

Richtlijnen voor bezoek aan de Eredienst

1. De basisregels van de Rijksoverheid:
* Was uw handen 20 seconden lang met water en zeep, daarna handen goed drogen.

* Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.

* Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg.

* Schud geen handen.

* Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.

* Blijf thuis als u klachten heeft die kunnen wijzen op corona, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, plotseling verlies van reuk of smaak, verhoging, koorts en benauwdheid.

3. Als u aanwezig wilt zijn wordt u vriendelijk verzocht zich aan te melden via de scriba:
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-17787267

4. U kunt de kerk alleen binnengaan via de Toreningang.  Er is de mogelijkheid uw handen te desinfecteren. Bij het binnenkomen, bij het verlaten en bij het lopen in de kerk wordt een mondkapje gedragen.

5. U mag alleen gaan zitten op de stoelen met de rode sticker. Gezinnen met kinderen mogen zitten in de banken.

6. U ontvangt de zondagsbrief met daarin de orde van dienst. Liedboeken mogen weer gebruikt worden. We zingen wel, maar ingetogen.

7. Na de dienst kunt u koffiedrinken op 1,5m afstand; u kunt eventueel gaan zitten op de stoelen met een rode sticker of rond de gewonen tafels (met maximaal vier personen).

8. Uw gaven voor de twee collecten kunt bij het verlaten van de kerk in een mandje doen.

9. U verlaat de kerk met een mondkapje via de Torenuitgang.

N.B.: De dienst op Kerstavond van 22:30 uur vervalt; de dienst van 20:30 uur is een online-dienst, die u kunt volgen via 'Diensten' --> 'Diensten live meevieren'.

Behoefte aan een praatje

Heeft u behoefte aan een praatje neem dan contact op met je contactpersoon, wijkouderling of predikant. We maken er graag tijd voor.

ds. Ruben den Hertog 0575 474810 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Corry Peters, wijkouderling Noord-binnen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Henk Vriend, wijkouderling West-binnen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Harry Flamma, wijkouderling Zuid-binnen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tanny Caljouw, wijkouderling Noord-buiten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dick Norde, wijkouderling Zuid-buiten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de scriba van onze gemeente Francien Labeur of de wijkouderling.

Dagelijkswoord.nl
Protestantse Gemeente Vorden

De Protestantse Gemeente Vorden maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland.
Vindplaats van Geloof, Hoop en Liefde.