orgel-01.jpg

Nieuws

Maatregelen in verband met Covid 19

Routekaart Corona

Coronamaatregelen in de Protestantse Gemeente Vorden

bijgewerkt voor de periode 20 december 2020 t/m 17 januari 2021

Naar aanleiding van het advies van het Interkerkelijk Contact Overheidszaken, en in navolging van het bijgewerkte protocol vanuit het Dienstencentrum, heeft het moderamen besloten om in ieder geval tot en met 17 januari 2021 de kerkdiensten te sluiten voor publiek. Alle diensten in die periode kunnen alleen online gevolgd worden.
Bij gewone diensten zijn daarom alleen die mensen aanwezig in de kerk die dienst hebben volgens het dienstenrooster: de predikant, de ouderling van dienst, een diaken, een kerkrentmeester, de lector, bediener van beeld en geluid, de koster en de de organist. Vanaf 17 januari al er voorlopig ook niet meer worden gezongen, heeft de kerkenraad besloten op advies van de landelijke kerk. Voor meer details verwijzen we je naar ons gebruikersplan en de routekaart.

Dienst van de Eenheid

De ‘Dienst van de eenheid’ van de Raad van Kerken op zondag 17 januari 2021 geldt als een gewone dienst. Extra aanwezige is Carin Fransen als vertegenwoordiger van de RvK. De dienst heeft twee voorgangers: ds. Ruben den Hertog en Marga Engelage.
Samenvattend
Vanaf zondag 20 december 2020 t/m zondag 17 januari 2021 zijn in de kerk tijdens een kerkdienst alleen mensen aanwezig die volgens een dienstenrooster of i.v.m. een speciale functie aanwezig moeten zijn. Extra aanwezigen zijn de (maximaal) zes zangers.

Hopelijk ziet de situatie er na 17 januari 2021 weer positiever uit. Afhankelijk van die situatie zal het moderamen een besluit nemen over het vervolg van de diensten.

Behoefte aan een praatje

Heeft u behoefte aan een praatje neem dan contact op met je contactpersoon, wijkouderling of predikant. We maken er graag tijd voor.

ds. Freek Brandenburg 0315 617303 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ds. Ruben den Hertog 0575 474810 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Corry Peters, wijkouderling Noord-binnen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Henk Vriend, wijkouderling West-binnen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Harry Flamma, wijkouderling Zuid-binnen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tanny Caljouw, wijkouderling Noord-buiten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dick Norde, wijkouderling Zuid-buiten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de scriba van onze gemeente Francien Labeur of de wijkouderling.

Dagelijkswoord.nl
Protestantse Gemeente Vorden

De Protestantse Gemeente Vorden maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland.
Vindplaats van Geloof, Hoop en Liefde.